Welke huisstijlen passen bij elkaar?

wandkast industrieel

 Jouw huis staat bol van stijlen maar vormt een perfect geheel

De meeste mensen vinden het een echte sport om eens in de zoveel tijd hun huis te restylen en nieuwe accessoires toe te voegen aan hun interieur. Ze vinden het leuk om diverse woonwinkels af te struinen op zoek naar de perfecte items voor in hun huis. Er zijn ook zat mensen die niet durven te experimenteren met het restylen van hun huis. Zij blijven jarenlang in hetzelfde huis qua interieur wonen. Dit is nogal saai. Je geest heeft een prikkelende omgeving nodig om niet in een bepaalde sleur terecht te komen. Een perfecte manier om deze sleur te voorkomen is door twee keer per jaar het roer volledig om te gooien en jouw huis een nieuwe stijl aan te meten. Je kan zelfs stijlen met elkaar combineren, als je niet kan kiezen. Maar, welke huisstijlen passen precies bij elkaar? Als je benieuwd bent naar het antwoord op deze prangende vraag, lees dan snel verder!

wandkast industrieel

 Industrial meets basic

Veel mensen hebben een nogal saai interieur. Een reden die ze hiervoor geven is dat ze nog niet genoeg inspiratie op hebben kunnen doen om te bepalen welke stijl ze mooi vinden voor hun paleisje. Een wandkast industrieel materiaal is bijvoorbeeld een perfecte eyecatcher in een verder nogal basic interieur. Zo’n wandkast van industrieel materiaal valt gelijk op, omdat het een nogal ruw en ruig item is in een verder nogal cliché interieur. Jouw huis krijgt gelijk een rauw randje en een nogal mysterieuze uitstraling.

 De perfecte combinatie: Scandinavisch en eclectisch

Een Scandinavische stijl staat gelijk aan minimalistische items in beige tinten, of juist aardekleuren. Het is dus een nogal rustige stijl met niet te veel tierelantijnen. Een eclectische stijl is juist het tegenovergestelde: hier doen ze niet aan less is more, en alle items van deze stijl zijn nogal aanwezig. Soms is het gewoon leuk om in een vrij neutraal interieur een opmerkelijk sierkussen te plaatsen of juist een zijdezacht, vintage vloerkleed. Alles zal uiteindelijk in elkaar samensmelten, en jouw huis zal eruit zien als door een ringetje te halen. Jouw huis krijgt een unieke look door jouw persoonlijke combinatie aan stijlen. Een match made in heaven!