Welke soorten laminaat zijn er? 

Laminaat is een erg populaire vloer. Dat is niet zo vreemd. Laminaat heeft namelijk enorm veel verschillende voordelen. Zo is laminaat relatief goedkoop. Daardoor past een vloer gemaakt van laminaat in ieder huis thuis. Laminaat is eenvoudig te leggen, daardoor bespaar je de kosten van een vloerenlegger en kun je zelf aan de slag. Er zijn een aantal verschillende soorten laminaat. Wil je weten welke soorten laminaat Vloerloods in het assortiment heeft zitten dit jaar? Lees dan snel verder!

Ambiant laminaat

Een van de soorten laminaat die de winkel in zijn assortiment heeft dit jaar is het Ambiant laminaat. Door middel van het ambiant laminaat maak je van jouw huis een echt droomhuis. Ambiant laminaat heeft namelijk veel verschillende kleuren en stijlen. Het type laminaatvloer is betaalbaar en past dus in ieder huis thuis. JE kunt kiezen uit een aantal verschillende looks voor de vloer. Zo kun je kiezen uit een houtlook, een betonlook en uit prachtige tegelvloeren. Alle soorten zijn natuurlijk gemaakt van laminaat. Ga je mee met de laatste woontrends of blijf je toch liever dicht bij jezelf? Het is allemaal mogelijk met de laminaatsoorten van Vloerloods!

Quick Step

Een ander soort vloer dat je dit jaar in de collectie van de prachtige winkel Vloerloods kunt zien is het quick step laminaat. Vloerloods heeft alleen kwaliteitsvloeren en daar hoort het quick step laminaat volledig bij. Het type laminaat is al sinds de jaren ‘90 een van de meest toonaangevende laminaat soorten ter wereld. Een Nederlands houtbedrijf begon te zoeken naar alternatieven. Deze alternatieven moesten goedkoper en gemakkelijker te onderhouden zijn dan een houten vloer. Het werd uiteindelijk de laminaatvloer en wel het type quick step. De vloer heeft een echte houtlook uitstraling en is niet van een echte houten vloer te onderscheiden.