Welke soorten vloeren zijn er?

Het is eindelijk zo ver. Je krijgt een nieuwe vloer in huis! Je bent die oude vloer helemaal zat. Alle vlekken die erin zitten krijg je er niet meer uit en hij is echt af. Alle looproutes in huis worden verklapt door de vloer. Hoog tijd voor een nieuwe vloer! Tegenwoordig zijn er enorm veel verschillende vloeren op de markt. Alle vloeren hebben zo hun eigen voordelen, maar ook hun eigen nadelen. 

PVC vloer

De pvc vloer Hardenberg is een erg populaire vloer. Deze vloer is van alle gemakken voorzien. De pvc vloer Nieuwleusen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zo is die erg eenvoudig in gebruik. Je zult op de vloer geen strepen of krassen zien. De PVC vloer is namelijk kras en slijtvast. Daarnaast is de vloer ook eenvoudig schoon te maken. Je zult er geen vlekken in zien en een stofzuiger is genoeg om de vloerend stralend schoon te houden. Ideaal! 

Laminaat

Laminaat lijkt heel erg op een PVC vloer. Ze hebben dezelfde voordelen, maar hebben ook een aantal verschillen. Zo is een laminaatvloer niet geluiddempend. Een PVC vloer is dat wel. Hierdoor is een laminaatvloer niet geschikt als je benedenburen hebt. Honderd procent zeker dat jij overlast zal veroorzaken. En dat is nou precies net niet datgene dat je wilt!

Tegels

Een compleet andere look in huis zijn tegels. Er zijn veel verschillende soorten tegels. Deze tegels zijn voor iedere ruimte in huis geschikt. Ze zijn stijlvol en ze maken jouw huis echt af. Het is een goed idee om tegels in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken te plaatsen. De tegels zijn makkelijk schoon te maken en ze kunnen goed tegen vocht.