Welke vloeren zijn er?

Het is enorm leuk om een nieuwe vloer in huis te plaatsen. Door de nieuwe vloer kun jij veel veranderen in je huis. Zo kun je onder andere door de andere vloer een compleet nieuwe look in huis creëren. Je krijgt een nieuwe woonsfeer en dat is natuurlijk enorm leuk! Het enige nadeel van een nieuwe vloer is natuurlijk om een vloer uit te zoeken. Er zijn immers zoveel vloeren bij Floorever beschikbaar, dat het lastig is om er een uit te zoeken. Wil je weten welke vloeren er zijn? Lees dan snel verder!

Pvc vloer

Een van de meest populaire vloeren op dit moment is de pvc vloer. Een pvc vloer is een vloer die, je raad het vast wel, is gemaakt van pvc. Het is een enorm duurzame vloer, omdat de vloer erg lang meegaat. De vloer kan namelijk eigenlijk niet gaan slijten. Daardoor is het een ideale vloer om in huis te laten leggen als je kinderen of dieren in huis hebt. Ook als je een echte schoonmaakfreak bent is het een geschikte vloer. Een pvc vloer is namelijk enorm makkelijk om schoon te maken. Het is daarnaast ook een makkelijke vloer in onderhoud.

Houten vloer

Een andere populaire vloer is een houten vloer. Een houten vloer is een van de mooiste vloeren die er zijn. De vloer is gemaakt van echt hout en dat zie je direct als je een woning binnenstapt. Een houten vloer geeft een bepaalde sfeer die je met een andere vloer niet kunt evenaren.