Windscreen terrasscherm zorgt voor meer flair

Windscreen terrasscherm zorgt voor meer flair

We hebben nu een windscreen terrasscherm aan de buitenkant van het terras geplaatst en de gehele uitstraling van de onderneming is er door veranderd, op een positieve manier. Het terras heeft door de windscreen terrasscherm meer flair, meer klasse. Dit merk je ook aan de bezoekers, we trekken nieuwe klanten aan, die allemaal zeer gesteld zijn om de tafeltjes achter de scherm. Ik werk hier nu alweer drie jaar en ik ben nog steeds erg tevreden, het is niet zo dat ik graag in de horeca wilde werken, ik moest na mijn studie wel ergens aan de gang, maar mede door dit bedrijf ben ik de horeca gaan respecteren en zelfs van gaan houden. Leuk hoe dit kan ontstaan. Ook ben ik ontzettend hecht met mijn collega’s het is ontzettend fijn om zo met je vrienden te werken. We maken vele uren, maar dit vinden we juist fijn, zoals een horeca werker betaamt. Vooral wanneer we het knetter druk hebben, dan werk ik het liefst, zwoegen maar wel alles goed laten verlopen, dat vind ik het leukste wat er is. Hoelang ik hier nog blijf? Ik zit voorlopig goed, maar ik kan mij voorstellen dat ik op een gegeven moment wel meer uitdaging nodig heb. zonneschermen horeca